30 mars 2011

Atletico do ta rikthejë Tiagon te Juve

Meqë 29-vjeçari ka edhe një sezon të mbetur në kontratën e tij, ai do të rikthehet te Juventusi. Kjo do të jetë një goditje e dyfishtë, pasi Bardhezinjtë duhet të gjejnë një klub tjetër dhe nuk mund ta shfrytëzojnë lojtarin si pjesë e shkëmbimit në ofertën për sulmuesin e Atleticos, Sergio Aguero.

Atletico Madrid ka vendosur kundër opsionit për të nënshkruar marrëveshje të përhershme me mesfushorin e huazuar nga Juventusi, Tiago.

Marca shkruan se Atlertico nuk dëshiron ta shfrytëzojë opsionin për ta bërë transferimin të përhershme.

Meqë 29-vjeçari ka edhe një sezon të mbetur në kontratën e tij, ai do të rikthehet te Juventusi. Kjo do të jetë një goditje e dyfishtë, pasi Bardhezinjtë duhet të gjejnë një klub tjetër dhe nuk mund ta shfrytëzojnë lojtarin si pjesë e shkëmbimit në ofertën për sulmuesin e Atleticos, Sergio Aguero.
/JUVENEWS.TK/