31 mars 2011

Chirico - Chillini duhet të luaj si mbrojtës i majt

Një tifoz i madh i Juventusit dhe ekspert i futbollit Marcello Chirico, i cili punon në "Telelombardia", ai dha mendimin e tij mbi Giorgio Chiellini ..

Dua që të themë diçka të rëndësishme lidhur me Chiellinin si dhe mbi zërat e largimit nga Torino në muajin qershor së bashku me Buffonin. Chiellini është një futbollist i shkëlqyeshëm, që ka një rëndësi të veçant në skuadren tonë.

Unë vetë e shoh si një mbrojtës i shkëlqyeshëm në krahun e majtë, dhe ky është roli për të cilin ai ka shpërtheur dhe u përdor në fillim te Juventusi. Megjithatë pas largimit në Serie B, ka fulluar të luaj si qendërmbrojtës, si dhe pas largimit të Nestes nga përfaqësuesja Italiane, edhe atje Chiellini e luan të njëjtin rol.

Ai tashmë ndihet si qendërmbrojtës dhe nuk do të donte të luante si mbrojtës krahu, por është shumë keqë se në rolin e qendërmbrojtësit Chillini bënë disa gabime që kanë rezultuar me pranimin e shumë golave nga gabimet e tij, dhe ai duhet të kuptoj se shumë ka hupur me ndrëshimin e roleve.

Nëse ai nuk do të pranoj të luaj në krah?

Duhet të pranoj, ai paguhet 3.2 milion pus premiat vjetore, nëse ai nuk do të ishte i knaqur me skuadren, do të mendonte për një largim nëse do të kishim ndonjë ofert serjoze që do të arrinte shifren mbi 20 milion euro.

Nëse Real Madrid do të ofronde shkëmbimin Benzema - Chellini, duhet të mendohet mirë për këtë, pasi që Juventus duhet ta sillte një qendërmbrojtes të mirë.

A dëshironi ta shifni Nemanja Vidic në Juventus? nëse ato jo Ronaldo i Portos, për të cilin ka shumë lavdrata. Edhe pse ka 26-vjeç dhe është përfaqësues i Portugalis, unë mendoj që ka qendërmbrojtës edhe më të mirë se Tonaldo dhe Vidic.
/JUVENEWS.TK/