31 mars 2011

Chiellini mungon një muaj

Stafi mjekësor i Juventusit ka sjellir një lajmë të hithur për mbrojtësin qëndror Giorgio Chiellini, pas një egzaminimi mjekësor është mësuar se Chiellini do të mbetet jashtë fushës së gjelbërt për një muaj.

Po ashtu nga stërvitja e sotme është larguar edhe Kapiteni Alex Del Piero, i cili ka ndier dhimbje në këmbën e majtë, kurse rezultatet e lëndimit mund të kuptohen nesër në mëngjes ku kapiteni do ti nënshtrohet një kotrolle mjekësore (Shpresojm që lëndimi i Del Pieros mos të jetë i rëndë dhe të jetë i gatshëm për ndeshjen kundër Romës).

Jorge Martinez ka filluar të rehabilitohet dhe gjendja e tijë po përmirsohet nga dita në ditë.

Armand Traore, sot ka stërvitur në palestër dhe pritet shumë shpejtë rikthimi i tij.
/JUVENEWS.TK/