22 mars 2011

Mancini në Juventus nëse shkarkohet nga Manchester City

Po flitet se pankines së Juventusit po i ofrohet trejneri aktual i Manchester Citit, Roberto Mancini.

Sipas një burimi kryesia e Manchester Citit po planifikon se trejner për stinorin e ardhshëm ta angazhojn Jose Morinhon, në këtë rast ata do të përshëndeten nga Mancini, i cili kështu do të jetë e lirë për të kaluar në Juventus.

Megjithatë, është për të besuar se Morinho mund të rikthehet në Premier League dhe për këtë mund të largohet nga Real Madrid.
/JUVENEWS.TK/