22 mars 2011

Big Luciano Moggi - Fol për Kampionatin dhe Calciopolin

Si gjithnjë, Moggi nuk ka qime në gjuhen e ti, ashtu po tregohet në një intervist të dhënë për TuttoSport.

Sa i përket Calciopolit, këtë herë u ndalua të ish referi "Nucinia", për të cilin kishte thënë se ishte afër kryesis së Interit.

Javen e kaluar, Nucini ishte i ftuar për të dëshmuar dhe kishte deklaruar se në atë kohë është folur vetëm për fudbollin që ishte zhvilluar. Inter, të cilët kanë keqpërdorur një klauzolë të detyrueshme, nuk e ka publikuar të gjithë dëshminë e Nucinit dhe të Facchettit në atë kohë, dhe FIGC as që u shqetësue për ti kërkuar ato dyshmi.

Skuadra e Morattit në kohen e Facchetit ka mbajtur mardhënje të mira me Nucinin, dhe shumë mirë e kanë shfrytëzuar pranin e tij gjyqësore. Ai ka nduhmuar Interin në 5 raste, një her si refer dhe 4 tjera si njeri. Ajo ishte e njëjta periudhë në të cilën u takua Faccheti dhe Nucini për ta njohur me Paolillo m-, i cili tani është menaxheri i përgjithshëm i Interit.

Në ato dëshmi të cilat u diskutuan, Nucini i ka përshkruar shumë gënjeshtra për Facchettin, për të cilin kishte thënë se asnjë herë nuk ishte takuar në Torino ku ishin të ftuar edhe Fabiani, Bergamo, Pairetto dhe De Santis. Ashtu kishte deklaruar në gjykatë djali i Facchetit, por nuk ishin pranuar si dëshmi nga gjykata e Napolit.

Pastaj Moggi ka folur për Campionatin.

Ish-drejtori i Juventusit, Luciano Moggi, thotë se Milani nuk do të ishte pretendues për titull pa Zlatan Ibrahimovic.

Suedezi mungoi në disfatën 1-0 të Milanit nga Palermo gjatë vikendit dhe sipas Moggit në mungesë të tij Milani nuk është një ekip i kompletuar.

“Kundër Palermos ata nuk dukeshin si një ekip i kompletuar në radhë të parë. Pa Ibrahimovic, Rossonerët duken të padëmshëm dhe pa personaliet. Pa suedezin, ata nuk do të ishin në garë për Skudeton”, ka thënë Moggi për Tuttosport.
/JUVENEWS.TK/