23 mars 2011

Bonucci duhet të besojm te vendi i 4-të

Leonardo Bonucci në web faqen e ti zyrtare ka komentuar dy ndeshjet e fundit si dhe situaten e skuadres.

Më në fund arriti fitorja, që na ka munguar kaq shumë, duke falenderu të gjith skuadren e cila rrezistoj gjat tër ndeshjes. Në javen e kaluar kundër Cesenes kemi treguar një lojë të shkëlqyeshme duke përmirsuar lojen tonë nga ndeshjet e kaluara.

Fitorja ndaj Brescias ka ardhur në kohën e duhur, janë tri pikë shumë të rëndësishme, pas një periudhe të errët që na shoqronin, tëshmë e rëndësishme është të vazhdojm kështu dhe të tregomi dhe të japin gjithçka nga ndeshja në ndeshje.

Siç thuhet edhe më heret se sa të egzistoj formula matematikore, duhet të besojm në vendin e katërt deri në fund të stinorit. Skuadra dhe tifozët meritojn rezultate më të mira, kampionati filloj shumë mirë dhe nuk kemi mundur as të mendojm se ne do të kalojm në një periudh kaq të vështirë, mirpo tashmë na mbetet që të japim gjithçka nga vetja që edhe tifozët të ndihen mirë sepse ata meritojnë më të mirën deklaroj - Bonucci
/JUVENEWS.TK/