23 mars 2011

Aulas: Po presim ofert nga Juventusi

Kryetari i Lionit Jean-Michel Aulas, ka kërkuar nga Juventus që të oftoj oferten për Michela Bastos, nëse dëshirojn ta transferojn.

Juventus, në afatin kalimtar veror po dëshiron të përforcohet me 27-vjeçarin Bastos, një lëvizje e qëlluar.

Michel Bastos mund të largohet nga skuadra e Lionit nëse ai dëshiron si dhe nëse në drejtimin tonë vjen një ofert dhe poashtu presim oferten e parë nga Juventus.

Lion ka hargjuar 18 milion për Bastos në vitin 2009, kur e transferoj nga skuadra Lille.

Braziliani momentalisht është i lënduar, dhe rikthimi i tijë pritet pran përfundimit të stinorit.
/JUVENEWS.TK/