23 mars 2011

Ilicic një tifoz Biankoner, por mbetet në Palermo

Agjenti i Josip Ilicic ka deklaruar se klienti i tij me siguri do të mbetet në Palermo për momentin...

Amir Ruzhnic sot ka deklaruar se Juventus është i iteresuar për Ilicic.

Iliqiq në Juventus?

Ju them se klienti imë është një tifoz Biankoner që nga fëmiria, por kjo nuk do të thotë asgjë, nuk kam kurfar dilemash se ai do të mbetet në Palermo, ku po ndihet mirë dhe nuk po ngutet të kalojë në ndonjë skuadër më të madhe, ka deklaruar Agjenti i Ilicic.

Sloveni që është i lindur në Priodor të Bosnes dhe Hercegovinës, vitin e kaluar ka kalua në Palermo, ku shumë shpejt ka arritur të pozicionohet në formacionin bazë duke e cilsuar si një futbollist cilsorë dhe të vlefshëm.
/JUVENEWS.TK/