22 mars 2011

Buffon: Interi do të fitoj Scudetton

Portieri i Juventusit, Gianluigici Buffon ka favorizuar skuadrën Nerazzure para Rosonerëve për të fituar Scudetton në këtë sezon.

Më 2 Prill zhvillohet derbi ndërmjet Milanit dhe Interit por Buffon para këtij derbi ka thënë se Interi do të fitoj Scudetton edhe në këtë sezon ashtu siç bëri në sezonin e kaluar.

“Interi për mendimin tim është favorit për të fituar Scudetton edhe pse deri në fund të sezonit ka ende ndeshje për tu luajtur dhe Nerazzurët janë dy pikë prapa liderit Milan”, tha Buffo
/JUVENEWS.TK/