25 janar 2011

Muttu në Juventus

Inter dhe Juventus janë në pritje për zgjidhjen e konflikteve Mutu dhe Fiorentina.

Sulmuesi i Fiorentines, Adrian Mutu, mund të vazhdojë karrierën në Milano apo Juventus, sipas raporteve të mediave në Itali.

Të dyja klubet janë të interesuar për rumunin i cili ka deklaruar se nuk dëshiron më të luaj për fanellen vjollc.

Dy skuadrat më të mëdha po luftojn rreth sulmuesit të Sevillas, Luis Fabiano, dhe nëse ata dështojnë për ta sjellë atë, Mutu do të jetë një alternativë e mirë.

Përndryshe, agjenti i Mutus ka thënë se deri në fund të afatit të transferimeve, klientit i tij duhet ta ndryshojë mjedisin, por që me siguri do të mbetet në Itali - përktheu GrandeJuve (inshalla ky nuk vjen tek Juventusi).