27 janar 2011

Camoranesi te Roma, e mundur

Sipas agjentit te futbollistit italian te Stuttgart, Mauro Camoranesi, klienti i tij mund te kaloj tek skuadra e Romes ne kete afat kalimtar te Janarit.
” Roma? Kjo eshte e mundur. Ai deshiron te rikthehet ne Itali, pasi edhe familja e tij ndodhet aty. Eshte e çuditshme qe asnje skuader Italiane nuk e kerkonte gjate veres, dhe ai u detyrua te kaloj ne Gjermani. Nese nuk shkon ne Itali kete muaj, at’here ai do te luaj ne Ameriken e Jugut” deklaroi agjenti i ish futbollistit te Juventusit.