31 janar 2011

Matri ne Juve , eksplodojne tifozet Kaljaritan

Lajmi i kalimit te Matrit ne Juventus, nuk eshte pranuar aspak mire ne Sardenja.

Tifozet e Kaljarit, ata te abonuarit kane dhene komente aspak te mira ndaj kryesise dhe ndaj lojtarit.

Per te me mire do ishte nese kalonte ne vere tek ndonje skuader tjeter, e jo ne janar tek "te urryerit" e tyre Juventus.

Dje i ka kenaqur me 2 gola, ndersa sot nuk eshte me me ta, duhet ta kuptojne se futbolli eshte modern . Kohet e Gigi Riva-s kane kaluar .