31 janar 2011

Del Piero: Ne kemi nevojë për tu ngritur

Alessandro Del Piero e ka analizuar ndeshjen kundër Udineses, dhe ka kërkuar që të përqëndrohet në ndeshjen e ardhshme

Ky është një hap i gabuar, sepse ne mir kemi luajtur, kemi arritur të shenojm, kemi kontrolluar takimin, kemi paguar për një gabim dhe nuk kemi arritur të përmirsohemi.

Duhet ti pranojm kritikat dhe të mendojm për takimin e ardhshem, sic e kam cekur nuk kemi luajtur keq ndaj Udineses, ndonjëher kemi luajtur edhe kemi vrapuar shum pasi që para nesh ishte një skuader në formën më të mirë në Itali. Kjo do të duhet të jetë pika e fundit për të vazhduar me rezultate të mira.

Del Piero ka komentuar edhe për zhgënjimin e tifozëve.

Edhe ne jemi të zhgënjyer, sepse kemi ambicia të mëdha dhe dëshirojm që ta nderojm emrin dhe tja rikthejm vleren Juventusit.

Me vështirësitë me të cilat përballemi ne po rritin hidhërimin tonë. Tasht të gjithë sëbashku duhet të bashkohemi dhe ta ndihomjm nëri tjetrin përta fituar moralin fitues dhe të ngritemi sa më shpejtë që është e mundur ka deklaruar Ikona Del Piero - përkthehu si gjithnjë webi numer një GrandeJuve.