26 janar 2011

Antonio D'Amato di Barletta është arbitri i takimit Juve - Roma

ROMË, 26 janar - Është përcaktuar arbitri që do ta udhëheq takimin Juventus - Roma, në kuader të çerek finales së Kupes Italiane ecila është planifikuar të luhet nesër në orën 20:45.

Arbitri kryesor është Antonio D'Amato di Barletta, kurse asistentët e tij janë: Padovani - Tonolini dhe Orsato njeriu i katërt. - Përktheu GrandeJuve.