29 janar 2011

Konferenca e udhëheqësis së Juventusit

Sipas TuttoSport, sot në program është konferenca tradicionale për gazetarët e organizuar nga Del Neri para secilit takim, por kësaj rradhe në konferenc pritet të merrë pjes edhe kryetari i Juventusit Andrea Agnielli si dhe drejtori gjeneral Peppe Marotta.

Arsyeja për këtë janë rezultatet jo të mira të Juventusit në ndeshjet e fundit.

Juventus së pari është eliminuar nga Liga e Europes, ata ju rikthyen Kampionatit dhe Kupes. Për fat të keq Juventus para do ditëve u eliminua edhe nga Kupa E Italis nga skuadra e Romes dhe kjo ka rezultuar që Biankonerët të kenë probleme në rezultate.

Që do të thotë edhe kryesia është e vedishme për problemet e klubit përktheu GrandeJuve.