29 janar 2011

Chielini: Nëse është e nevojshme, unë do të luajedhe si mbrojtës i majtë

Giorgio Chielini ishte i zhgënjyer nga eliminimi i Kupes Italiane. Ai nuk e fsheh zhgënjimin e tij, por është gjithashtu i vetëdijshme se tani duhet të vazhdojë të luftojn për kampionat.

Për Skysport Italia, Chielini dha përshtypjen e tij, pas ndeshjes kundër Romes.

Na vjen shumë keq, goli i Vicinic e hapi ndeshjen, dhe aty u komplikuam. Ne duhet ti aftësojm futbollistët e lënduar, jemi në një pozicion të vështir mirpo nuk guxojm të mbetemi aty ku jemi sot.

Penaltia e cila nuk ju referua Juventusit ende dhem, se po të referonte penallti Mexses do të përjashtohet nga ndeshja përshkak se ai kishte një karton të verdh dhe loja to të orjendohet ndryshe. Megjithatë, nuk kemi arsye të ankohemi për at ndeshje, tashmë duhet të mendojm për një ndeshje shumë të vështir kunër Udineses. Tashmë kemi serin e zez, presim me rikthimin e disa futbollistëve dhe do të arrijmë ti rikuperojm pikët e humbura.

Ardhja e Barzaglit në Juventus, ka vën re mbrojtësit të krahut të majt, ku besohet që Chellini mund të luaj mirë në atë pozicion, kurse dyshen qëndrore do ta formojn Barzagli dhe Bonucci.

Nëse është e rëndësishme për skuadren unë jam i gatshëm të luaj në krahun e majt ka deklaruar Chiellini përktheu GrandeJuve.