29 janar 2011

Del Piero i zemëruar: Një humbje e drejtë

Nuk ka kërkuar shfajësime Aleks Del Piero. Si një kapiten i vërtetë, numri dhjetë e pranon superioritetin e Romës dhe i shkund shokët në prag të ndeshjes tjetër: “Pas golit të Vuçiniç, Roma e menaxhoi mirë garën.

Sigurisht që jemi të zhgënjyer dhe dalim nga kjo ndeshje me kocka të thyera, për më shumë sepse luanim në fushën tonë dhe kishim një rast të mirë për të kaluar turin, por nuk qemë në gjendje ta shfrytëzonim. Duhet ta jetojmë këtë moment, të reflektojmë dhe të përpiqemi të mbledhim energjitë tona për t’i hedhur në fushë knudër Udinezes.”