28 janar 2011

Përsëri probleme me lëndime

Tani tradicionalisht, nga çdo ndeshje Juventus po del me dy ose edhe tre lojtarë të lënduar. Juventus nuk e fsheh shqetësimin.

Edhe në takimin e Kupes kunër Romes, tre futbollist janë larguar për shkak të lëndimeve.

Pas takimit të Kupës së Italis, ekipi mjekësor Juventin ka konfirmu se Amauri, Pepe dhe Mota janë larguar nga fusha përshkak të lëndimeve. Serjoziteti i lëndimeve do të kuptohet pas 48 orëve. - Përktheu GrandeJuve