27 janar 2011

Melo i gatshëm për takimin Juve - Roma

Pas ati takimi me Parmen, Felipe Melo nuk ka zhvilluar ndeshje në kampionat sepse është suspenduar për tri ndeshje pas një gjesti jo sportiv të bëra në atë takim.

Tri ndeshje kanë kaluar, e tashmë Del Neri mund të llogaris në shërbimet e brazilianit. Gjesti jo sportiv i Melos i ka kushtuar edhe Juventusit sëpaku 6 pikë, pasi që prej kur ai ishte i denuar edhe loja e Juventusit nuk është aq e mirë.

Vlen të përmendet se Melo ka pas një situat të rëndë në familje, vajza e vogel e familjes Melo ishte e smuar, mirpo gjith kjo kaloj ne të mirë, tashmë Felipe Melo është rikthyer dhe pritet të jetë në formacionin bazë në ndeshjen kundër Romes - Përktheu GrandeJuve.