30 janar 2011

Matri, Fabiano apo Klose për sulmin, nesër e vërteta !

Juventus dëshiron ta sjellë një sulmues para mbylljes së merkatos së janarit.

Në mesin e kandidatëve kryesor për sulmin Bianconer janë Alessandro Matri, Luis Fabiano dhe Miroslav Klose.

Matri thuhet se është afër të huazohet te Juventusi.

A do ti bashkohet ndonjëri prej tyre me Juven, gjithqka pritet të mësohet nesër, para përfundimit të tregut të janarit për këtë vit.