31 janar 2011

Del Piero : Ciao Nicola & Amauri, mirë se vjen Alessandro

Si çdo herë, në mënyren më të mirë shfaqë personalitetin e vetë Alesandro Del Piero, i cili duhet të jetë në skuader pa Nicolan, Amaurin, por me blerjen e re Matrin.

Nëpermes rrjetit të "Facebook", në profilin e vetë Del Piero shprehet me këto fjale: "ARRIVEDERCI AMA, CIAO NICOLA, BENVENUTO ALESSANDRO" që do te thote: CIAO NICOLA, MIRUPAFSHIM AMAURI, MIRË SE VJËN ALESSANDRO.

Del Piero është njëri nga të paktët që kanë mbetur gjalle në Juventus, pasi gati shumica janë larguar duke parë emra dhe fytyra të reja.

Simboli ende po rreziston.