31 janar 2011

Zamparini: Do t’a riktheja Amaurin

Presidenti i Palermos Maurizio Zamparini ka pranuar publikisht se ai do të ishte i interesuar në sulmuesin e Juventusit, Amauri.

Amauri de Carvalho Oliveira gjersa ishte tek Palermo shkëlqente, por që nga kalimi i tijë në Juventus përkatësisht sezoni i tijë e dyt ai po përjeton një formë katastrofale.

“Do t’a dëshiroja Amaurin në ekipë këtë vit, sepse në gjashtë muaj do t’a riktheja atë dhe do të tregoja se ai është kampioni i vertetë.” tha ‘Zampa’ për Tuttosport.

“Ata duhet t’a hauzojnë tek unë. Ata gjithashtu duhet t’ia paguajnë rrogën.” përfundoi Zammparini.