30 janar 2011

Matri po troket në dyert e Juventusit

Juventus është në bisedime të vazhdueshme me kryesin e Cagliarit, transferimi i Matrit mbetet në air pasi që sëpari duhet të zgjidhet situata e Amaurit. Për Brazilianin janë të interesuar Sevila, Palermo dhe West Ham.

Marotta po e shikon mundesin ta bind Cagliarin që ta zvogloj qmimin prej 18 milionëve të kërkuar nga ana e Caglarit, Marotta ka pranuar se cmili i Matrit është shum i lartë dhe ka propozuar që momentalisht Caglarit ti paguaj 2 milion kurse pjesën tjetër ta paguajn në qershor.

Megjithatë mbetet pyetja se a është e nevojshme për Matrin të shfrytëzohen 18 milion ku me këto para skuadra mundet ta sjell ndonjë futbollist më kualitativ - përktheu GrandeJuve.