31 janar 2011

Juve është duke u përpjekur për të sjellë Benzema

Një agjent sportiv ka zbuluar se Peppe Marotta në ditën e fundit të merkatos po e kërkon një sulmues.

Bronzzeti ka zbuluar se cilin futbollist po e kërkon Marotta për ta sjellur në Juventus.
Juventus ka kontaktuar me Real Madridin dhe po mundohet që ta huazoj Karim Benzeman, megjithatë Reali ka refuzuar pasi që edhe atyre ju mungojn sulmuesit pamarparasysh që në madrit ka mbrritur Adebajor.

Shumë emra janë përmendur në ditët e kaluara por ajo që është bërë e ditur Juventusi nuk është i gatshëm që në këtë moment ta sjellë një emër të madhë - përktheu Grandejuve.