26 janar 2011

Piazon ka nënshkruar për Juventusin

Sic bëjë të ditur mediat Italiane, Juventus ka nënshkruar kontrat me njërin nga talentët më të mirë në Brazil, të cilin e konsiderojn dhe e krahasojn me Lejte Kakan.

Bëhet fjal për tëriun Lucas Piazo, iriu 17 vjeqar është parë në Torino, kurse agjenti i tij nuk ka dashur të konfirmoj se klienti i tij ishte në Torino, mirpo agjenti i FIFA-s, Sabatino Durante ka dhënë çertifikaten për transferimin e lojtarit Brazilian.

"Ajo që unë mund të konfirmoj se Juventus e kanë blerë këtë lojtar, dhe se çdo gjë ishte e përfunduar dhe para. Problemi është se aj nuk mund të luajtur në Itali deri në moshën 18 vjeçar. Megjithatë, dhe kjo mund të rregullohet nëse ai merrë nënshtetësinë italiane."

Piazon nëse arritë të merrë pasaportën Italiane nuk do të kishte pasur as një problem për të luajtur më heret me Juventusin.

Skuadra Biankonere ende nuk e ka zyrtarizu këtë transfer mirpo kjo është pun e kryer - përktheu GrandeJuve