31 janar 2011

Bufon: Ne duhet të qëndrojm së bashku

Giggi Buffon ka deklaruar se Juventus është skuader pa fat, i rikthehet golit të shenuar nga Zapata pas një pritje të shkëlqyeshme.

Një fat i madhë do të na shpëtonte.

Kur flasim për Fat, ai është i parëndësishëm, sepse mendoj se fati për ne nuk egziston, dhe mendoj se Fatin gjithnje e kërkojn por edhe nuk e gjejnë.

Për fat të keq ne po përpiqemi, mirpo fati nuk po donë të jetë pran nesh.

Shpresoj që ne do të arrijmë ta kalojmë këtë perijudhë të errët, dëshirojm të jetojm në pran fitorëve sëbashku me lejtarët tonë..

Lëndimet nuk duhen të jet justifikim, por ata na pengojë që ne të shkojmë sa më parë, duhet të jemi të bashkuar së bashku dhe të mundohemi të shkojmë përpara.

Buffon ka rëfyer për dashurin që ka ndaj Juventusit dhe dëshirën përtë fituar gjithnjë..

Është normale që një person të luaj shumë kohë me fanellen Bardh e zi të mos ketë ndjenja dashurie për këtë fanell, unë dëshiroj që shumë shpejtë të kalojë kjo periudh, ndihem sikurse jam në një film, por për fat tonin shpresoj që kë filëm të përfundoj sa më shpejt deklaroj numri një i portes Bardh e Zi, Gianluigi Buffon kurse përktheu GrandeJuve.