31 janar 2011

Calciopoli: Moggi dhe Giraudo kërcënuan Parmën

Ka rinisur gjyqi “Calciopoli” në Napoli. Avokatët e akuzës depozituan prova të reja: një numër telefoni celular, që Fabiani ia kishte dhënë ish-gjyqtarit Nucini, i cili figuronte në emrin e një 70-vjeçari që nuk kishte dijeni për situatën.
Gjatë ditës u dëgjuan edhe gjashtë dëshmitarë, mes të cilëve edhe Baraldi. Zyrtari aktual i Bolognas ka folur për një zënkë me Moggin dhe Giraudon (kur punonte te Parma), në negociatat për shitjen e Di Vaios te Juventusi: “Giraudo bërtiste se do të hakmerrej, madje duke na zbritur edhe nga kategoria”.