29 janar 2011

Juve planifikon Lippin dhe Spalletin në skuadër

Juve si duket i është përveshur punës, përkatësish presidenti i Juves Andrea Angelli tani më është duke e bërë një plan të detajuar që kësaj here sipas këtyre zërave nëse marrim parasyshë se kush bën pjesë në atë plan atëherë thjesht nuk mund të dështoj.

Juve ka humbur tri nga gjashtë lojërat e këtijë viti dhe Angelli mendon se një revolucion është i pashmangshëm.

‘Il Corriere dello Sport’ thotë se Lippi i cili është pa punë që nga Kupa Botërore mund të emërohet si drejtor tek Juve. Raportet e shkëlqyera me presidentin Angelli mund t’a bëjnë që të rikthehet në Juventus.

Ndërsa nëse vazhdohet me kësi lojëra edhe Del Neri nuk i ka punët mirë pasi që mendohet se Spalleti mund t’a zëvendësoj atë shumë shpejt.

Spalleti i cili sapo fitoi Ligën e Russisë edhe pse ka një kontratë marramendëse, por një ofertë nga Juve nuk mund të refuzohet.