28 janar 2011

Chiellini: Ne jemi mirënjohës për tifozët

Qendër mbrojtësi i Juventusit, Girgio Chiellini ishte i pakënaqur me lojën e shokëve të tij, gjatë humbjen së djeshme në Kupen e Italis kundër Rome me rezultat 2-0.

Chiellini pas takimit ka deklaruar:

"Ne duhet të përmirësohemi, me mbështetjen e tifozëve tanë që ishin fantastike, ne mundemi të ofrojm një lojë me të mirë kundër Udineses, që do ti argëtoj tifozët tonë."

Chilleni e ka pranuar që Roma ishte më superjore.

"Ndeshja deri ne minuten e 65 ishte mbyllur me rezultatin 0-0, por më pas Vuçiniç shënoi një gol të madh dhe vendosi ndeshjen. Por unë gjithashtu mendoj se tifozët do të shikonin një ndeshje tërsisht ndryshe nëse Referi do të referonte penallti në ndërhyrjen e Mexsesit. - Deklaroj Chielline përktheu GrandeJuve.