31 janar 2011

Marotta: Ne nuk mund të blejnë Matrin

Në deklaraten dhënë për SKY SPORT, pak para takimit kundër Udineses ku Juventus pësoj tronditjen tjetër, Guiseppe Marotto komentoj situaten e merkatos.

Këtë stinor kemi filluar një cikel të ri me një grup të futbollistëve të rinjë, Edhe në lidhje me moshën e lojtarëve tanë. Pas rënjes në Serie B ky klub u mbyt, ka qenë e vështirë të menagjojm situaten financiare të klubit ku kemi sjellur një kontigjent te futbollistëve të cilët nuk kanë një kualitet të mirë cili jonë është të arrijmë në një vend që na dergon në Champins League edhe pse do të jetë shumë e vështirë përshkak të lëndimeve të rënda që kemi në skuader, mirpo unë besoj se do të arrijmë.

I pyetur për Pazzinin?

Nuk kemi qenë mirë financiarisht, Sampdoria nuk pranoj oferten tonë që Pazzini të vij në formë huazimi më të drejt blerje në fund të stinorit.

I pyetur për Matrin?

Nuk do të vijë nën kerkesat që i ka bërë Cagliari.

I pyetur për Amaurin ?

Kemi pranuar katër oferta për Amaurin, ne ato ja kemi kaluar atij mirpo ai ka deklaruar se dëshiron të mbetet në Juventus dhe ne jemi të obliguar ta pranojmë kërkesen e tij.