30 janar 2011

Juventus: “Del Neri kërkon respekt”

Gigi Del Neri nuk është I gatshëm të durojë kritikat e shumta pas eliminimit nga Kupa e Italisë. “ Juventusi meriton më shume respect për atë qe ka treguar në fushën e lojës gjatë këtij sezoni- pohon trajneri juventin-.Nëse skuadrat që ndodhen sipër nesh konsiderohen si të jashtëzakonshme, atëherë përse ne duhet te konsiderohemi në rënie të lire? Deri më tani nuk kritikoj veten për asgjë.Nga ana tjetër marrim përsipër përgjegjësitë ndaj tifozave dhe na vjen keq per eliminimin”- mbyll diskutimin e tij trajneri bardhezi.