30 janar 2011

Lotito: Zarate në Juve? Jo në këtë mercato

Disa minuta para takimit Lazio - Fjorentina, Kryetari i Lacios Clodio Lotito në një itervist për Sky Sport për një mundësi të kalimit të Zarates në Juventus.

Zarate nuk ka arsye për momentin ta ndryshoj mjedisin, ne mundemi ende ati ti sigurojë një të ardhe siq mund ta bëjë edhe ai për ne. Unë jamë habitur me disa shkrime në media pasi që Zarate nuk ishte në listen e Transferimeve sa i përket muait Janar ka deklaruar Lotito.

Ndarje mes Zarate dhe trajnerë Reja nuk ekziston, sespse ato janë vetëm thash e thënje që dikush mundohet të përfitoj. E përsëris edhe njëher se Zarate nuk do të largohet do të jeni edhe ju të bindur kur të vijë një shkurti kur edhe do të përfudoj merkatoja për futbollin Italian. - Ka deklaruar Lotito përktheu GrandeJuve.