30 janar 2011

Parashikimi Juventus vs Udinese

- GrandeJuve ju sjell më të rejat para ndeshjes së sotme ndërmjet Juves dhe Udineses, ndeshja luhet në stadiumin Olimpik të Torinos dhe ju mund ta shikoni në dy Linqe në Internet:

1. www.livefutboll.net
2. www.atdhe.net


- Kërkoj nga ju që në Chat mos të reklamoni weba që i transmetojn ndeshjet sepse GrandeJuventus do ti vendos keto Linqe nën CHAT me mbishkrimin SHIKO NDESHJET TV1 dhe SHIKO NDESHJET TV2 kata dy Linqe ju ofroj LIVE ndeshjet e Futbollit.

5 Takimet e Fundit Juventus - Udinese

Serie A 19/set/2010 Udinese - Juventus 0-4
Serie A 03/apr/2010 Udinese - Juventus 3-0
Serie A 22/nov/2009 Juventus - Udinese 1-0
Serie A 28/gen/2009 Udinese - Juventus 2-1
Serie A 14/set/2008 Juventus - Udinese 1-0

5 Takimet e Fundit të Juventusit

27/gen/2011 Juventus - Roma 0-2
23/gen/2011 Sampdoria - Juventus 0-0
16/gen/2011 Juventus - Bari 2-1
13/gen/2011 Juventus - Catania 2-0
09/gen/2011 Napoli - Juventus 3-0

5 Takimet e Fundit të Udineses

23/gen/2011 Udinese - Inter 3-1
19/gen/2011 Sampdoria - Udinese 2-2
16/gen/2011 Genoa - Udinese 2-4
09/gen/2011 Milan - Udinese 4-4
06/gen/2011 Udinese - Chievo 2-0

Vlen të përmendet se Udinese udheton në Torino në një formë të shkëlqyeshme