29 janar 2011

Juve, së shpejti Matri ose Zarate

Bisedimet që mund t’a dërgonin Fabianon në Juventus tani më janë ndërprerë, sepse Sevilla nuk dëshiron të bisedoj rreth një huazimi të mundshëm të lojtarit.

Tani Marotta është drejtuar të bisedoj me Cellinon (Presidentin e Cagliarit) për një transferim të mundshëm të sulmuesit Italian Alessandro Matri.

Nëse edhe këto negociata dështojnë atëherë mund të vijë Zarate në Juventus. Lazio është e interesuar në Amaurin dhe mund të shkëmbehen këta dy lojtarë që për momentin nuk po kalojnë formë të mirë me skuadrat përkatëse, por potencialiteti i tyre nuk mund të vihet në pikëpyetje.