30 janar 2011

Pepe mungon pë 15 ditë

Simone Pepe është njëri nga kater futbollistet e Juventusit që sot ka realizuar viziten mjekësore pas lëndimit në ndeshjen kunër Romes.

Testet kanë treguar se Pepe ka zgjatje të muskujve dhe do të jetë jashtë për rreth 15 ditë.

Marco Mota dhe Amauri do të mungojn 5 deri në 7 ditë, kurse tek Iaquinta nuk është serjoze ai do të mungoj vetëm kundër Udineses.

Del Nerit në ndeshjen kundër Udineses do të luaj me dyshen Del Piero - Martinez pasi që mungojn katershja Amauri, Iaquinta, Quagliarella dhe Luca Toni - përktheu GrandeJuve.