31 janar 2011

Matri tifozëve: Duhet të më kuptoni

Në Sardenje kanë qenë 4 vitë të shkelqyeshme, falemenderoj presidentin, kryesinë, stafin teknik, dhe tifozët.

Në jetë dhe ndodhin keto, i uroj Kaljarit të kenë një sezon sa më të mirë, kalova 4 vite të paharrueshme, falë tyre sot jamë në Juventus.

Kam shenuar shume gola tëe rëndësishëm si kundër Napolit, Juventusit, por dhe dje dy golëshi ndaj Barit, falemenderoj stafin teknik, presidentin, tifozet, që më kanë qëndruar afër në momentet më të vështira, qytetin e Kaljarit, dhe gjith Sardenjen, përfundon sulmuesi i Juventusit .