30 janar 2011

Juve në kërkim të një mbrojtësi të krahut të djatht

Gazeta TuttoSport bënë të ditur se Juventus po shikon mundësin në këto dy ditët e fundit të afatit kalimtar të futbollistëve të përforcohet në krahun e djatht të mbrojtes.

Emrat që po përmenden dhe po sillen rreth e rrotull janë: Cristiano Zaccardo 29 vjeqar, Yuto Nagotoma 24 vjeqar, Mattia Cassani 27 vjeqar dhe Andrea Masiello 24 vjeqar.

Problemi kryesor për ta sjellur ndonjë mbrojtës mbetet vetëm bugjeti - përktheu GrandeJuve.