26 janar 2011

De Ceglie do të rikthehet shumë shpejt

Nuk mund të thuhet se Juventus do të ishtë në krye të tabeles po të ishte De Ceglie në lojë, por sigurisht mund të thuhet se do të kishin më shumë pikë se sa kanë momentalisht po të mos ishte i lënduar.

Muaijt e fundit ndihet mungesa e këti lojtari dhe loja e Juventusit. Në vend të De Cegles, Del neri ka inkuadruar Groson dhe Traoren, por as njër nuk kan arritur kualitativisht ta zavendësojn De Ceglien..

Sic po shifet aktualisht De Ceglie mund të rikthehet në formacionin bazë kah mesi i muait shkurt, mirpo mbetet të shifet se sa do ti nevoitet që De Ceglie ta arrij formen që e kishte para lëndimit. - Përktheu GrandeJuve