28 janar 2011

Përkrahësit kundër kryesis

Ata shikues që jan optimist në mesin e sipatizuesve të Juventusit, pas takimit me Romen kan humbur optimizmin tuke thënë se Juventus nuk është për gjëllime të mëdha.

Shikuesit mbrëmë ikan përcjellur me fishkllima futbollistet nga fusha po ashtu ishin të zhgynjyer me lojen e treguar dhe me sjellen e bërë ndaj fanelles bardh e zi. Pas takimit protestat kanë filluar para stadiumit, ndërsa ata që nuk ishin të pranishum ju drejtuan ne Forumin Vechiasignora.com të cilët shprehen indinjat dhe zhgënjem në drejtim të kryesis dhe futbollistëve.

Pas eliminimit nga Liga e Europes, tashmë eliminimit edhe nga Kupa e Italis tifozet pajtohen me Juven që nuk do të arrijë as at vendin që dërgon ne Champions League. Ky Juventus nuk është për aktivitete të mëdha ishte mesazhi i të gjithë Biankonerëve në forum dhe kështu do të vazhdojn derisa Juventus nuk do të blejë futbollist të klasit botror.

Po ashtu në sontazhin e bërë se a mund Juventus të arrij vendin që e dërgon në Cjampions League, edhe kjo është shumë qesharake ku 82 % të tifozëve mendojn se Juve nuk do të arrije të kfalifikohet në zonen e Champions Leagues. 10 % mendojn se Juve mund të arrijë kurse 8 % kan mbetur në dyshim..

Tifozët për mos suksesin e fajsojn Kryesin e cila nuk arriti ta transferoj as një sulmues apo një lejtar të klasit botror..

Kësaj Proteste i bashkangjiten edhe mira tifoz shqiptar që mbesim të zhgënjyer me këtë kryesi dhe me këta futbollist..