28 janar 2011

Del Piero na mbetet lufta për Kampiuonat

Alex Del Piero, si një kapiten i vërtetë, nuk e kërkojnë arsyetime pas humbjes së Romës.

Aventurat në Kupën e Italisë është e gjatë dhe tani vëmendja duhet të përqendrohet vetëm në kampionat.

Ne jemi shumë të prekshëm dhe pas kësaj ndeshje ne kemi qenë shumë të zhgënjyer, sidomos sepse ne kemi luajtur në shtëpi dhe për shkak se kemi pasur një shans të mirë për t'u kualifikuar, por ne nuk kemi arritur të përfitojmë.

Ne duhet të ndalet për të menduar për atë dhe të përqëndrohet në kampionatin dhe ndeshjen e ardhshme kunder Udinese. Unë gjithashtu shpresoj se Amauri, Pepe dhe Motta, të cilët ishin Zavendësuar, s`do të ketë probleme serioze për vazhdimin e kampionatit.

Del Piero a ishi të fauluar në 16 metërshin e Romes në kontaktin me Mexses?

Për mua kjo ishte një dënim dhe ai do të kishte ndryshuar rrjedhojen e ardhshëm të ndeshjes. Por, pavarësisht asaj loja jonë kanë ndryshuar, kemi pasur një numër të madhë të gjuajtjeve të lira si dhe harkime nga krahët por në zonen e rrepsis nuk kemi arritur ti konkretizojm - Deklaroj Del Piero e përktheu GrandeJuve.