28 janar 2011

Barzagli: Jam tek një klub i madh

Mbrojtësi i ri i Juventusit, Andrea Barzagli gjatë prezentimit të tijë foli për media duke thënë se ai është tek një klub i madh si dhe është i gatshëm për trajnerin ditët e ardhshme.

” Unë jam tek një klub i madh, kurrë nuk kam luajtur me një fanelë kaq të rëndësishme. Jam këtu për t’a dhënë maksimumin nga vetja dhe do të jem i gatshëm për trajnerin.”

” Del Neri? Fola me të dhe fjalët e tija më bënë që të besoj në një sukses tek ky vendim i imi (transferimi në Juve). Jam i sigurt se do të rikthehemi kundër Udineses me një lojë të shkëlqyer.”