30 janar 2011

Ylli i Kuq refuzoi Juventus

Ylli i Kuq (Cervena Zvezda) nuk dëshiron të luaj me skuadrat më të suksesshme italiane përshkak të motit të ftoft dhe kushteve të terminit.

Gjiganti Italian, Juventus nuk do të udhëtoj drejt Marakanës më 17 shkurt sic jukemi lajmruar më heret.

Cervena Zvezdes nuk i konvenon termini që të zhvilloj një ndeshje kunër Juventusit, si arsyja e dytë përmenden edhe kushtet atmosferike të cilat do të jenë të ulta dhe me reshje bore.

Juventusit i kushton transferta në Beograt 200 mi euro por ata nuk e kanë atë problem.

Në Torino ka arritur një propozim zyrtar i cili është refuzuar, kështu që ende nuk ka ardhur propozimi ngazyrtarët e skuadres Cervena Zvezda - përktheu GrandeJuve.