30 janar 2011

Agjenti: Amauri dëshiron t’a dëshmoj veten

Një ndërrim strategjik në orët e fundit të merkatos së Janarit, fishkëllimat e marrura nga tifozët në ndeshjen kundër Romës si duket kan bërë që Amauri më në fund t’a pranoj një ndërrim ambienti.

“Në këto ditë, ai dëshiron të qëndroj tek Juventus dhe t’a dëshmoj veten e tijë, por duhet durim dhe qetësi nëse kjo nuk ofrohet nga Juve atëherë ai mund t’a dëshmoj veten dikund tjetër.” tha agjenti i tij Giampiero Pocetta për ‘ilsussidiario.net’.

“Kemi shumë oferta nga shumë klube, por tani është koha të vendosim” përfundoi ai.