30 janar 2011

Giovinco: Ndoshta ata e kishin gabim

Sesbastian Giovinco për "Gazzetta Dello Sport" ka deklaruar për të kaluaren e Juventusit dhe për stinorin aktual si dhe ka folur edhe për përfaqsuesen Italiane.

Nga lejtarët aktual kamë vetëm fjalë mirësie.

E vërtet është, shpeshëherë dalim së bashku, bëjmë shaka, jemi miq edhe larg fushes. Këtu kam paraqitje të mira dhe më kan pritur shumë mirë, është një qytet i bukur.

Ai mendon se Juventus ka skuader për skudeto.

Kam menduar se Juventus ka skuader në luftë për scudeto, unë ju dëshiroj në një rikthim sa më të shpejtë që të afrohet kreut. Mendoj se ata kanë gabuar që më larguan drejt Parmes si i huazuar por kjo fare nuk më intereson.

Pak më herët kam shenuar dy gola ndaj Juventusit ku ndjenjat ishin të përzira.

Para fillimit të takimit në vetvete kamë pasur besim, mirpo shumë është normale që nuk jamë gëzuar golave për ti shpëtuar incidenteve. Tashmë luaj në Parma dhe për të ardhen nuk di asgjë.

Me lojra të mira në Parma ju shumë shpejt mund të vini deri te përfaqsuesja italiane. Për atë nuk dua të mendoj, mendoj se eimja është të luaj kurse e trejnerit të më ftoj ka deklaruar Giovinko.

Deri me tani nuk kemi pasur takime me Prandellin, megjithatë jamë shumë i sigurt se nëse vazhdoj të luaj mirë shpresoj që thirrja e tij nuk do të mungoj - deklaroj Giovinko përktheu GrandeJuve.