25 janar 2011

Immobile huazohet në Grosseto

Ciro Immobile nuk është më futbollist i Sienes, Italiani i ri nuk ka arritur të zë një vend në formacionin bazë të Sienas, skuadra aktualisht bënë gara në Serie B.

Ai u rikthyer në Juventus dhe nuk do të thotë se ai do të luaj për Zonjen e Vjetër pasi që Biankoneret kan arritur marveshje që ai përsëri të huazohet, kësaj radhe tek skuadra Grossete.

Bënë të ditu faqja zyrtare e Grossetos - përktheu GrandeJuve.