01 shkurt 2011

Tifozët e lumtur për largimin e Amaurit

Zakonisht nëse një lojtar largohet nga klubit, tifozet mbeten shumë të emocionuara dhe ndjejn keq ardhje për largimin e tij.Rrallë ndodh që tifozët të jenë të lumtur.

Transferimi i Amaurit te Parma, ishte tejet i pranuar mirë nga tifozët, shumë jan të lumtur pëe largimin e tij nga skuadra edhe pse bëhet fjalë për Huazim jo për shitje.

Për fat të mirë, Amauri u largua nga Juventusi se tifozët kanë pasur qëllim të bëjnë një notë proteste përta larguar Amaurin i cili nuk kishte shenuar gol që nga 14 shkurti 2010 që do të thotë se më 14 shkurt 2011 po bëhen një vitë që Amauri nuk shenonë. - Përktheu GrandeJuve.