01 shkurt 2011

Matri: Unë jam i gatishëm

Pas një konferencë shtypi për ta promovuar Alessandro Matrin, lojtari i Juventusit Matri në të nëjtën koferenc e ka shprehur kënaqësinë e madhe në transferimin e tijë drejt Juves dhe sugjeron për një sezon të mirë.

Matri nuk e ka fshehur lumturinë, ishte përgjigjur së bashku me Marotten në shumë pyetje, dhe ka deklaruar se është radha ime që unë të tregohem dhe e falenderoj Marotten për mbështetjen që ja kanë bërë.

Unë jamë i Gatshëm! Në dispozicionin e trejnerit. Kam luajtur këtë stinor mirë në Caglari dhe kamë qenë në formë të mirë, kështu që fusha mbetet të tregoj në vend që unë po e bëjë këtë.

Pritjet e mija janë pozitive dhe nuk dëshiroj të mendoj për gjëra negative, shpresoj që ngjarje të tilla mo të ketë. Secili futbollist dëshiron që sa më shpejtë ta gjej vetën në mjedisin që e rethon, unë për këtë jamë i lumtur që shumicen e futbollistëve të Juves i ngjo dhe nuk do të kemë problem që të ambjentohem.

Unë shpresoj të sjellë rezultate të mira Juventus, nuk kam nevojë të them se unë jam i lumtur që jam këtu, por edhe një herë e falënderoj Marotten për mundësin që ma ka dhuruar - deklaroj "Matri" - Përktheu GrandeJuve