24 shkurt 2011

Del Piero-Juventus, asgjë e re për rinovimin

Torino (Itali) - Dhe humbja në Leçe, që ka treguar mbase edhe Juventusin më të dobët të sezonit, nuk ka bërë gjë tjetër veçse ka shtuar situatën e rënduar ndërmjet bardhezinjve.

Fjalët e shprehura nga presidenti Anjeli, që është shoqëruar në qendrën sportive nga Nedved dhe Paratici, kanë qenë të rënda dhe i kanë tërhequr zyrtarisht vëmendjen skuadrës.

"Duhet impenjim, ka përsëritur numri një i Zonjës së Vjetër. Të mos harrojmë se, kush jemi dhe se çfarë përfaqësojmë".
/JUVENEWS.TK/