28 shkurt 2011

Kielini optimist: Ekipi është i bashkuar

Situata sa vjen dhe bëhet më e errët në shtëpinë e Juves. Këtë e dinë edhe lojtarët. Mbrojtësi Kielini ka thënë: “Më vjen keq si rrodhën ngjarjet ndaj Bolonjës, edhe pse në pjesën e parë e meritonim të kalonim në avantazh.

Nëse s’do të shënonte Di Vaio, nëse do të kishim qënë më të vëmendshëm, duhej të kishim shënuar ne të parët. Situata është shumë e ndryshme, me gjithë respektin për sezonin e kaluar në grup ndihet një frymë bashkimi”. Ndërkohë Felipe Melo ka thënë:

“Unë kurrë nuk kam folur rreth një Meloje të vërtetë apo fals, por për një mesfushë të madhe e të fortë që përbëhet nga unë dhe Akuilani. Mirëpo tani jemi bërë të gjithë të thyeshëm. Gjithsesi jemi të gatshëm t’i mbajmë përgjegjësitë”.
/JUVENEWS.TK/