23 shkurt 2011

Golead në Vinovo

Biankonerët sot në Vinovo kanë zhvilluar një ndeshje miqësore dyher nga 40 minuta, kundër skuadres Allevi Nazionali.

Del neri ka filluar takimin në këtë formacion:

Në port: Manninger na golu,
Në mbrojtje: Grygera, Bonucci, Chiellini, Grosso
Në mesfushë: Krasić, Marchisio, Felipe Melo, Martinez
Në Sulem: Del Piero - Iaquinta

Pjesa e parë ka përfunduar me rezultat 6-0 për Juven.
Golat i shenuan: Del Piero dhe Iaquinta nga dy gola kurse Melo dhe martinez nga një gol.

Në pjesën e dytë në formacionin startues ka mbetur vetëm Felipe Melo i cili përsëri ka shenuar gol.

Në vazhdimin e ndeshjes kemi parë nje skuatër tjetër:

Në port: Storari
Në mbrojtje: Motta, Sorensen, Barzagli, Traore
Në Mesfushë: Salihamidžić, Aquilani, Felipe Melo, Pepe
Në Sulem: Toni- Matri

Përveqse Melos gola kanë shenuar edhe Matri, Toni, Salihamidzic kurse kolin e vetëp për skuadren Alliev e ka shenuar Padovan.

Në Vinovo i pranishëm ishte edhe Giseppe Marotta, kurse rezultati përfundimtar i ndeshjes ishte 11-1 në favor të Juventusit..

Nesër skuadra do të ketë vetëm një stërvitje me fillim nga ora 11.
/JUVENEWS.TK/